Voin vihdoin lopettaa Thaimaa-artikkelit ja siirtyä muihin aiheisiin. Tursuaa jo korvista koko paikka. Pääsin virtuaalimatkalta sopivasti kotiin sairastamaan - tai en minä sairasta, mutta Juhon tauti on iskenyt Janneen, joka on valitellut valuvaa nokkaansa. Olipa tuolle pientä lämpöäkin noussut. Minullakin on vähän nenä tukossa, mutta ei oikein ota selvää onko tämä flunssaa vai luulotautia.

Juho on tervehtynyt. Lähti erittäin vastahakoisena eskariin uusine luistimineen. Eivät nämä liikuntapäivät ole pojan suosiossa. Ainakaan ei ole äitiinsä tullut. Minulla taisi olla pk:n päästötodistuksessa liikunta 9. Harvoja tunteja, joista tykkäsin edes ajoittain. Ainakin jalkapallo, pesäpallo, ja hiihtäminen oli kivaa, mutta kyllä se koripallo ja yleisurheilu pitäisi lailla kieltää kaikilta lyhytkasvuisilta reppanoilta, joiden  pää painaa enemmän kuin betoniporsas. Yritä siinä sitten hypätä korkeutta.

Keittiön lattiaa kuivattava humiseva härveli, joka välillä jo sammutettiin, on uusien kosteusmittausten jälkeen laitettu uudelleen päälle. Autostakin on taas takapyörä lukittunut tuon viheliäisen jään takia ja luntakin tulee kuin Eetvartin anaalista, eikä sille kai loppua tule ennen kevättä tai kuolemaa.

Nyt on sellainen olo, ettei innosta mikään.