Nyt on sitten äänestetty. Ensimmäinen kierros jäi välistä, kun omaa ehdokasta ei löytynyt, mutta velvollisuudentunnosta oli pakko korjata asia näin toisella kierroksella. Olen elämäni aikana äänestänyt vain kolme kertaa, enkä edes häpeä sitä myöntää. Seurasin maailman menoa enemmän silloin, kun ei vielä ollut äänestysoikeutta. Nyt olen pudonnut kolisten kärryiltä.

Juho kysyi tänään, mitä se äänestäminen on. Yritin selittää demokratiaa myöten suuria sanoja, jotka jättivät pojan ihan yhtä kylmäksi kuin äitinsä. Nuoret äänestävät Haavistoa vain, koska Haavisto on homo ja homous on IN. Vanhat äänestävät Niinistöä vain, koska Niinistön mulkkumaisuus ei ole niin paha asia kuin Haaviston homous. Pläääh. Koska tiedän naapurin äänestävän Niinistöä, äänestin Haavistoa, jotta päästäisiin hyödyllisesti plusmiinusnollaan. Siinä teille vaalisalaisuutta.

Jannen mielipide vaalien kiinnostavuudesta 

Jannen mielipide vaalien kiinnostavuudesta. Juhon kamera tuli vihdoin huollosta, joten kuvien ottaminenkin onnistuu.

Pojat olivat viime viikonlopun isällään ja rakensivat siellä lumesta poliisiaseman ja paloaseman. Tässä muutama kuva Simosta:

En kysynyt, saanko näitä kolmea viimeistä julkaista, kun eivät ole omia otoksiani, mutta Jani saa ärjäistä jos tahtoo ne pois.